Over ons

Böhmer Project maakt én ontwerpt de mooiste interieurs! Voor interieurs van winkels, horeca, kantoor en zorgcentra bent u bij ons aan het goede adres. 
Bent u particulier en wilt u een enkele kast? Daar besteden we net zoveel zorg aan. 

Projecten kunnen wij ‘turnkey’ voor u verzorgen. Van aanvraag van vergunningen bij diverse instanties tot aan de sleuteloverdracht. 

Böhmer Project startte in 1988 op een zolderkamer. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een bedrijf met 6 medewerkers met een eigen ontwerpafdeling en meubelmakerij. 

Bent u toe aan een nieuw interieur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op want wij kunnen dan zeker wat voor u betekenen.

Onze werkwijze

1

Ons team van ontwerpers en interieurbouwers staat al ruim 25 jaar klaar om opdrachtgevers verder te helpen met inrichtingsvragen.  Ervaring en creativiteit komen samen daar waar het gaat over de beste ruimtelijke oplossingen thuis, binnen projecten en winkels. Verassend, op maat, duurzaam en altijd op tijd geleverd.

2

Binnen goede interieurs komen de afzonderlijke onderdelen passend bij elkaar. Zo zijn de materialen, kleuren, meubels en indeling, om er maar een paar te noemen, niet toevallig gekozen. Daar gaat een traject aan vooraf waarin wordt gezocht naar de best mogelijke ruimtelijke oplossingen.

3

Interieur is voor ons een werkwoord: het keer op keer (onder)zoeken en realiseren van een omgeving waar optimaal gewerkt en gewoond kan worden. Ruimtes en interieurelementen creëren  waarbij de beleving maximaal is en het praktisch nut voor zichzelf spreekt.